Tilaus- ja toimitusehdot

Sabakauppa.fi
Iivolantie 199
72100 Karttula
puh. 050-568 8588
store@sabakauppa.fi


Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron. 

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 2-5 vrk. Varastosta puuttuvat tuotteet tilaamme valmistajalta ja niiden toimitusaika on tavallisesti 1-3 viikkoa. 

Toimitamme tilaukset matkahuollon kautta. Pienet paketit voidaan toimittaa myös postin mukana kirjelähetyksenä. Yksityishenkilöille tilaus toimitetaan maksun suorituksen jälkeen. Yrityksille ja yhteisöille joilla on y-tunnus toimitamme tilaukset myös laskua vastaan. 

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen tai toimipaikkaan.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • toimitustavan ja -osoitteen
 • tilatut tuotteet
 • laskun loppusumman
 • kaupan yhteystiedot

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön. 

Tuotteiden hintoihin lisätään toimituskulut (voimassa 19.06.17 alkaen).

 

 • 0-2 kg    8,31 €
 • 2-10 kg  10,80 €

 

Ennen klo 15.00 tehdyt tilaukset ehtivät yleensä saman päiväntoimitukseen, mikäli tilattavat tuotteet ovat varastosta.

 

Maksutavat

Tilausmaksetaan tilauksen tekemisen yhteydessä joko verkkopankkitunnuksilla,luottokortilla, laskulla tai osamaksulla CheckOut maksujärjestelmän kautta.Verkkokaupalle ei tule tietoon maksettaessa käytettäviä tili- tailuottokorttitietoja vaan tiedot ovat CheckOut Finlandin järjestelmässä.

 

Tilauksen peruuttaminen

Verkkokaupassa tehtyä ja maksettua tilausta ei voi peruuttaa verkkokauppapalvelun kautta. Peruminen tehdään vastaamalla saatuun tilausvahvistukseen ennen tilauksen toimittamista. Mikäli tilaus jätetään noutamatta käsitellään tilaus peruutettuna tilauksena. Halutessasi perua kaupan tilauksen vastaanottamisen jälkeen tulee tilaus palauttaa asiakaspalautuksena seuraavassa kohdassa kuvatulla tavalla.

 

Palautusoikeus

 • Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus 14 päivän kuluessa tilauksenvahvistuksen saamisesta tai tavaran vastaanottamisesta.
 • Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja myyntipakkausten ehjiä.
 • Palautus tapahtuu sivun alareunassa olevan Palautukset linkin kautta.
 • Asiakkaan toiveidenmukaan valmistetuilla tai muunnelluilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi asiakkaiden toiveiden mukaan painatetut vaatteettai varusteet.
 • Mikäli saamasituote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää senmatkahuollon asiakaspalautuksena varastollemme tutkittavaksi. Jos epäilettuotteessa olevan valmistusvirheen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaikki palautukset tapahtuvat myyjän ohjeiden mukaan.

Takuu

Tuotesivulla mainitaan tuotteen mahdollinen takuuaika. Noudata tuotteen käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa vain materiaalivirheet ja normaalikäytössä syntyneet viat.